Designer

Job Verhoeven.

Mijn naam is Job Verhoeven, ik ben een graphic designer met een specialisatie in interaction design.

Visie.

Om klanten te generen wordt online aanwezigheid steeds belangrijker. Hier kunt u een eerste indruk maken bij potentiële klanten. Een belangrijke factor bij je digitale kennismaking is de website, dat blijkt ook maar weer uit het feit dat u dit leest. Maar ook sociale media wordt steeds belangrijker. Hier kunnen klanten op de hoogte gehouden worden van al uw werkzaamheden, zonder dit als last te ervaren zoals met mailtjes.

Mijn naam is Job Verhoeven, en ik ga u helpen om het maximale uit uw online aanwezigheid te halen.

Over mij.

Mijn naam is Job Verhoeven, ik ben 21 jaar oud en een enthousiaste student aan De Haagse Hogeschool waar ik Communication and Multimedia Design studeer. Naast dat ik in mijn eerste jaar mijn propedeuse heb behaald, ben ik verkozen tot beste student van het jaar.

Hiervoor ben ik afgestudeerd als graphic designer met een specialisatie in interaction design aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Daarnaast houd ik me graag bezig met alle aspecten binnen het ontwerpen; van visitekaartjes tot websites. Voor alles kan ik een toegankelijk en ijzersterk design neerzetten. Ik ben vrolijk, zit vol energie en ik houd wel van een uitdaging!

jobverhoevenC

Samen iets moois maken.